HOŞGELDİNİZ
Foruma yeni üye olan ve tanışma bölümünde kendini tanıtan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.Bursadan Birol bey,Ankaradan Timuçin bey,Giresundan Ali Bey,Konyadan Rüştü bey,Sivaslı Ahmet bey,K.Maraşlı Mustafa temiz Bey,Memleketini bilmediğim Yusuf Şahin Bey, ve Mustafa yılmaz beyler.Tekrar hoş geldiniz diyor Forumumuza renk katacağınıza inandığımı belirtmek istiyorum.Burada merak ettiğiniz bir çok hususu öğrenebilir,yaşadığınız ilginç bir olayı paylaşabilir, emin olduğunuz bir görüşü savunabilirsiniz.
Birlikten kuvvet doğar prensibimizdir. Türk Arıcılığını ileriye hep ileriye götürmek istiyoruz.
Misyonumuz:Kaliteli bir eğitim , akılcı ve teknik çalışmalar en son teknolojik buluşlar,kaliteli- soylu ana arı üretim ve kullanımı olmalı.
Vizyonumuz :Devletimizin desteği ve Bütün arıcılarımızın da özverili çalışmaları sayesinde Bal,polen, propolis,Arı sütü,Arı zehiri üretim ve satışında Dünya ve Avrupa standartlarının üzerinde bir seviyeye erişmek olmalı.
Bütün üye arkadaşlarım:
Temizlik ve hijyen namına hiçbir kurala uymayan,
Saldım çayıra Mevlam kayıra türden arıcılık yapan,
Babadan-Dededen hatta Nuh Nebiden kalma usullerle arıcılık yapan,
Mücadele yapmadığı ve kurallara uymadığı için yanındaki arıcılara zararı dokunan
Bal üretim zamanında şeker-glikoz kullanıp bir de organik diye satan
Kanser yapıcıdır dendiği halde hala mavrit veya naftalin vb.ilaçları kullanan,
Peteklere güve yememesi için sinek ilacı sıkan arkadaşlarımız var ise ne olur uyaralım.Uyandıralım.
Sevgi ve saygılarımla..Sağlıcakla kalın……