Gönderen Konu: Sinop  (Okunma sayısı 9790 defa)

AyhanBozkurt

• Acemi Üye
  • *
Sinop
« : 25 Ekim 2014, 17:47:19 »
Tum arici dostlara slm.Sinopluyum  gebzede ikamet etmekteyim meslek mobilya yas 50.Bu yaz memleketteydim baktim eski arkadaslar arici olmus muhappetleri hep ari olunca ister istemez konularina ortak oldum.Emeklilikte geldi karar verdim arici olacam :).Nette bilgi araken sizlrin paylasimlarini gordum gercekten faydali olacagina inandigim icin uye olmaya karar verdim.Hepinize hayirli gunler.
Koloni baharda insallah

Kürşat Dağlı

• Acemi Üye
  • *
Ynt: Sinop
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2014, 15:45:57 »
Adana'dan hayırlı olsun başarılar dilerim.

Arı Bakanı

• Yönetici
  • Özel Üye
    • Ali Türk
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2014, 23:06:24 »
Ayhan bey insanlar bir uğraş bulamadıklarında problem çıkartırlar...
İnsanlar boş durmamalı, boş durduklarında kendilerini işe yaramaz sanıp çabuk çöküyorlar, bunu emekliye ayrılanlarda çok görüyoruz. Bir arkadaşımız vardı emekliye ayılmaya karar verdi, bir kaç 15 gün geçmeden vazgeçti, dedi ki evde herkesle kavga ettim, emekli olursam hep evde duracağım yapacak işimde yok, her gün sorun çıkartmaktansa çalışmaya devam kararı verdi.

Gebze belediyesinde çalışıyorum, bazen enteresan başvurular oluyor, anlam veremiyorum, sonra anlıyorum ki vatandaşın işi yok, kendisine iş buluyor...

Arıcılık insanı genelde oyalar, arıcılık işlerini yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

Emekli olup evde kahvede boş vakit geçirmeye çalışmak yerine doğada, doğal hayat ve üretici olarak hayata devam etmek gibisi yok...

Sizede hayırlı günler...
Arıcılık, arıyı yönetme sanatıdır... Siz arıyı yönetemez iseniz, arılar sizi yönetir...

Ali Türk

AyhanBozkurt

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2014, 11:34:27 »
Sayin bakanim bende gebzede oturuyorum insallah sizle ve arilarinizla tanisirim.Bu ay baslayacak aricilik aricilik kursuna kaydimi yaptirdim ve kovan tahta siparislerini verdim.Bakalim Ali Turk arilari sinopu sevecekmi :).
Koloni baharda insallah