Gönderen Konu: tanışma  (Okunma sayısı 16679 defa)

emramutlu

• Acemi Üye
  • *
tanışma
« : 19 Haziran 2013, 23:12:37 »
selamın aleyküm sevgili arı dostları merhaba adım emre mutlu 36 yaşındayım öğretmenim arıcılığa hevesli birisiyim bilgi ve tecrübem yok sizin değerli paylaşımlarınızla öğrenmeye çalışıyorum birde okulumuzda öğretmen bir abimizin  yanında 3 aydır körükçülük yapıyorum arıcılık kursuna gidiyorum inşallah ilerde başarılı bir arıcı olablirim sizlerle tanışmak gerçekten onur verici paylaşımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim hepinizden formu başlatanlarda emeği geçenlerde ALLAH RAZI olsun selam ve muhabbetle

seyiteser

• Acemi Üye
  • *
Ynt: tanışma
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2013, 09:05:34 »
Hoşgeldiniz emramutlu, Nerede arıcılık yapmaktasınız?

emramutlu

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2013, 16:19:14 »
hoşbulduk amasyanın Göynücek ilçesinde henüz kendi arım yok okuldadaki bir öğretmen abimizin yanında körükçülük yapıyorum bilgi ve tecrübemyok öğrenmeye çalışıyorum

seyiteser

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2013, 11:25:56 »
Hakkınızda hayırlı olsun inşaallah. Konya'dan selamlar.

cem ardıç

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2014, 10:42:26 »
Sayın büyüklerimiz ve arkadaşlarım ben ankara bala ilçesindenim.  2 yıldır 5 kovanla amatör olarak arıcılık yapıyorum. arılarımı buradaki bir abimizden aldım. 24 yaşındayım. evli ve 1 çocuk babasıyım. aranıza katılmaktan büyük onur duydum.  başta ali abim ve diğer büyüklerimin ellerinden öpüyorum.

engin altin

• Yeni Üye
  • **
« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2014, 12:47:19 »
aramıza hoş geldin hayırlısı olsun cemß

zafer karahan

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2014, 21:44:36 »
merhaba ismim zafer GİRESUN/dogankent'ten 29yasındayım 3yıl evvel tek kolonim vardı sizlerden almiş oldugum bilgilerle şimdi 15civarı arı kolonim var sabit arıcılık yapmaktayım.başta sayın ali abiye ve diger üyelere saygılarımı sunarım allah hepinizden razı olsun

Arı Bakanı

• Yönetici
  • Özel Üye
    • Ali Türk
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2014, 00:49:54 »
Genelde üyelere hoş geldiniz demem, herkes kendisini tanışma bölümünde tanıtır, genelde Emrah yeni üyeleri karşılardı. Aşağıda ilginç bir cümle beni rahatsız etti. Başta benim olmak üzere, büyüklerin ellerinden öpüyorum, burada kimse el etek öpmeye gelmesin bizim forum anlayışımızda bu yoktur....

Başka forumlarda yağ çekmeler, yalakalıklar olabilir, birileri emirler verebilir, fırçalar atabilir, burada böyle bir şey olduğunda o kişiyle alakalı gerekeni yaparım ve bir daha foruma da giremez.....

Bizde geçmişte sizler gibi sıradan kişiler veya arıcılardık.
Arıcılığın sonu yok....
Yeter ki birisi ben bir şeyler öğreneceğim desin, yeter ki siz isteyin, bizzat Yaratan isteyene öğreteceğim buyuruyor... İlmi isteyene veririm ayeti vardır...

Bunun içindir ki bizden, sizler çok daha fazlasını yaparsanız, bizi sollayacağınız kesin. Neden mi ben bilgisayarı 40 yaşımda öğrendim, yaşım elli, bundan sonra benden ne köy olur nede kasaba, gençlerin önünde çok uzun yıllar var. Dolayısı ile biz gerilerken sizler ilerleyeceksiniz.

Zaten foruma üye olmayanlara bir kısıtlamamız yok. Bizim amacımız bilgileri paylaşmaktı, burasını "arıcılık bilgi merkezi" yapacağız dedik ve dediklerimizi de uyguluyoruz. Forum yayına başladığından bu tarafa yasaklı kişiler hariç tüm konular üyelere ve üye olmayanlara açıktır. Biz üye sayısını artırmak isteseydik, forumu sadece üyelerin göreceği şekle göre ayarlar üye olmaya kişileri zorlardık. (6 bin kişinin üyeliğini kabul etmeyip silmişiz)

İnsanlar binlerce kişiyi bir araya toplayabilirler, içlerinde bir Muhteşem Turunç yoktur, bir Mehmet Yüksel yoktur, bir Ali Şekerli yoktur, bir Sadri Demircioğlu yoktur,diğer ismini sayamadığım kişilerin yaptıklarını, binlerce kişiyiz diyenlerin içinde bir bakın hiç biri başarabilmiş mi :)

Ekibimle gurur duyuyorum ve mutluyum vede mutluyuz, rakiplerimiz ise mutsuz 8)
Mutsuz oldukları için ha bire iş aramaktalar ;D

Bir daha bana bu tür bir yazı yazdırmayın diye unları yazıyorum. Üyelerimizin forum kurallarını okuyup bize sıkıntı oluşturacak şeyler yazmamasını istemekteyiz, mutlaka forum kurallarını okuyun, burada bir şey alınıp satılmıyor, bir şeyin reklamı yapılmamaktadır...
Arıcılık, arıyı yönetme sanatıdır... Siz arıyı yönetemez iseniz, arılar sizi yönetir...

Ali Türk