Gönderen Konu: Tanışma...  (Okunma sayısı 9162 defa)

Adnan Yavuz

• Acemi Üye
  • *
Tanışma...
« : 16 Mayıs 2013, 09:28:08 »
Selam arkadaşlar...

Ben Adnan YAVUZ

Kocaeli Gölcük'te yaşıyorum. 2010 yılında TSK'dan emekli oldum. 2011 yılında nazari olarak, 2012 yılında ise fiili olarak arıcılığa başladım. KOMEK (Kocaeli Meslek Edindirme Kursu) ile mesleğe giriş yaptım. Bölgemdeki usta arıcılara yardımda bulunarak (amelelik yaparak) mesleğe başladım. İlk arılarımı 2012 yılında aldım ve o gün bugündür gezdirmekteyim. Kısacası gezginci arıcıların arasına katıldım.

Almanya'daki arkadaşımız Sn.Mehmet YÜKSEL beyefendiyi (kendisinin haberi yok.) ve değerli üstad Ali TÜRK beyi internet ortamında uzun süredir takip ediyorum.

Arıcılığı düzgün yapmaya gayret ediyorum. Balda ve petekte kalıntı bırakacak uygulamalardan kaçınıyorum. Parayı değil, arıyı ve kaliteli balı ön planda tutmaya gayret ediyorum. 

Tüm arkadaşlara bereketli sezonlar dilerim.

Saygılarımla...

Mehmet Yüksel

• Tam Üye
    • Arıcılık ile ilgili bilgi paylaşım sitesi.
Ynt: Tanışma...
« Yanıtla #1 : 16 Mayıs 2013, 12:12:46 »
Adnan Bey,Arıcılık bilgi paylaşım Forumumuza hoşgeldiniz.
Modern,doğal ve katkısız arıcılık düşünceleri bizlerinde hedefidir umarım forumda iyi vakit geçirirsiniz.
Hayırlı sezonlar,selamlar.

Adnan Yavuz

• Acemi Üye
  • *
Ynt: Tanışma...
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2013, 23:28:59 »
Hoşbulduk değerli meslektaşım...

Hoş vakit geçirmek ne demek... Arkadaşlar forumda o kadar güzel konuları öyle güzel işlemişler ki...

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım gelecekte ufak da olsa karınca kararınca benim de katkım olur.

İlginize teşekkür ederim.