Gönderen Konu: ARICI ELBİSESİ  (Okunma sayısı 12376 defa)

metinileri

• Acemi Üye
  • *
ARICI ELBİSESİ
« : 11 Kasım 2012, 20:24:28 »
arkadaşlar tanışma bölümünde arı kovanı imalatı ve arıcı kıyafeti imalatı yaptığımı yazmıştım
burada yeni geliştirdiğim arıcı kıyafetinden yapan ve kullanan biri olarak bahsetmek istiyorum
arıcı kıyafeti arıcıların almazsa olmaz malzemelerinden biridir bu arıcı kıyafeti arıcının ne kadar rahet etmesini sağlarsa o kadar iyidir . bilinen kıyafetleri 2 -3 seneye kadar ben kullandım kendim çok terlediğim için o maske içinde aşırı derecede rahatsız oluyordum hatta bir ara bu işi bırakmayı yapmamayı bile düşündüm 30 derecede güneşin altında arılarla çalışma çok zor bir iş . ama bu yeni elbiseyle bu sıkıntılarımı giderdim.şöyle bir elbise yaptım iki parçadan alt üst olarak.
üç kat malzeme kullandım kullandığım malzeme delikli olduğu için vucudumda oluşan terleme hafif bir esinti ile bile giderilebiliyor  terleme yaptırmıyor son derece rahat ettim ve arıcılığa devam ettim bu elbise yazın sıcak günlerinde bana çok rahatlık sağladı ve bu elbiseyi sadece iç çamaşırı ile giyiyorum buna rağmen arılar sert olasa bile sokma durumu çok düşük. ayrıca delikli kumaş olduğundan saldıran arıların iğnelerini geri çekebiliyor ve arı ölümleri minimum seviyede kalıyor  şimdi sorum şu böyle bir elbise arıcıların ilgisini çekermi arıcılar böle bir elbiseyi kullanmak istermi görüş ve fikirlerinizi almak istiyorum herkese saygılar selamlar.

hasan doğan

• Acemi Üye
  • *
Ynt: ARICI ELBİSESİ
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2012, 17:51:45 »
dediğiniz şartlarda arı elbisesi almakisterim nerde bulabilirim selamlar

Arı Bakanı

• Yönetici
  • Özel Üye
    • Ali Türk
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2012, 19:17:09 »
Öncelikle bu arıcılık forumu birleri ürün alıp satsın diye kurulmadı bunu belirteyim. Bu forumun zaten yapısına baktığınızda göreceksiniz. Ben kendim dahi şu işi yapıyorum dememişim. Daha önce bir kaç kişiyi uyardığım halde gene bazı firmaların linklerini attılar üyeliklerini sonlandırdım.
Bir ara bayağı istenmesine rağmen, ilan bölümü bile koymadım, birileri çıkıp işi gene reklama götürecektir bunu biliyorum.
Reklam yaptıran siteler vardır, gidip orada reklam yapacak olanlar yapabilir, ürün satacak olanlar satabilir.
Bizim çizgimiz arıcılığı nasıl daha ileri götürürüz.
Şunu da belirteyim arıcı ben arımı satıyorum diyebilir, ama bunu bir firmanın yapmasına izin vermiyorum.
Gene arıcılar geliştirdikleri teknikleri buradan paylaşa bilirler ama firmalar bunun dışındadır. İsteyen beğenir isteyen beğenmez, bu forumun yapısı budur. Bundan dolayı hiç bir firma burada reklam yapmamalı.
Arıcılık, arıyı yönetme sanatıdır... Siz arıyı yönetemez iseniz, arılar sizi yönetir...

Ali Türk

metinileri

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2012, 11:41:30 »
sayın yönetici ben yeni üye oldum için sitenin detaylarını bilemiyorum kusura bakmayın
elbise isteyen arkadaşa da internette ilanlaım var terletmeyen arıcı elbisesi olarak arayıp bulabilir
ürüne ulaşmada sıkıntı yaşanmaması dileğiyle saygılarımı sunuyorum