Erkan dün akşam arkadaş cevap bekliyor diye sitem etmiştin, ben her şeye cevap verecek robot degilim önce burada bir anlaşalım.
Muhterem Arı Bakanımız haklı arkadaşlar.Kimse cevap yazmayınca Ali Bey her konuda hem de her soruya vevap vermek zorunda gibi düşünülüyor.Ben robot-Süpermen değilim demiş.Doğru söylemiş ama yine de süpermen gibi maşallah.hem resmi bir işte çalışacaksın.Hem arıcılık yapacaksın.Hem telefonda onca sorulara cevap vereceksin.hemde forumdaki her soruya cevap yazacaksın.Bu adam kendine ve çocuklarına nasıl zaman bulabiliyor şaşıyorum doğrusu.
Bendeniz bilmediğim bir hususta susar beklerim.Bilen arkadaşlardan cevap beklerim.Bildiğim konularda ise cevap yazmayınca adeta rahatsız oluyorum.Foruma üye olan siz değerli arkadaşlar da karınca kararınca cevap yazsanız çok iyi olur hem Ali Beyin de yükü azalmış olur diye düşünüyorum.
Polenli petekler arısı olan için bir hazine ama arısı olmayan bütün kovanları ölen arkadaşlar için maalesef tam bir problem.Eğer arıları hastalıktan ölmediyse (galiba böyle) bu arkadaşlar peteklerini güvendiği bir arıcıya bal,para veya arı karşılığında verebilirler.Benim bir arkadaşım diğer bir arkadaşıma bu şekilde 100 petek verdi karşılında arı ve bal aldı.Sonunda ikisi de memnun oldu.İnşallah arkadaşlarımız memnun kalacağı bir yöntem bulur.
Siz sağolun arı bulunur siz bulunmassınız.Siz bize lazımsınız hoşcakalın arkadaşlar.