SLM...
Efraim Hocam.
Düşündüm ... birşey yazmalıyım ama ne !!!
Bu yaşıma kadar utanılacak birşey yapmadım ama sen beni utandırdın be Hocam

Bu sevdaya tutulalı çok fazla olmadı.Yıl 2008.Öncesi yok.Tecrübe olarak eline su dökemeyiz yani.
Forumda ve sanaldaki paylaşımcı arı dostları sayesinde 4 yılda inannılmaz mesafe katettim etmeye de devam ediyorum.Bunu karşılıksız paylaşımda bulunan bu arı dostları olmasaydı yapamazdım.
Çoğu zaman grubun ağlayan elemanı olarak nitelendirildim

Önemli değildi.Zira ben her zaman yaşadıklarımı abartısız ve net yazdım.Yazdım ki bir hata yapmış isem dostlar bizi doğrultsun ve diğer dostlarımız bu hataya düşmesin.
En güzel kovandan,güzel bir çıta çekipte bunlar benim kolonilerim diyerek arı dostlarını hiç bir zaman yanıltmadım.Gerçek neyse onu yazdım.
Evet ağlamak buysa ,ben her zaman ağladım.

Tabii bazen iyi şeylerde yaptık.
Yaptığım uygulamalarda verim almışsak,istedik ki dostlarımızda aynısını yapsın.

Böylesine kaliteli,samimi ve karşılıksız paylaşımda bulunan bir grubun içinde anılmak ve alkışlanmak beni her ne kadar onurlandırdıysa da ,aynı ölçüde de utandırdı.

Büyük bir alçak gönüllülük örneği göstererek,bizleri onurlandıran Efrahim Hocama teşekkür ediyor ve huzurlarınızda bende kendisini içtenlikle alkışlıyorum.
Not : Önemli bir noktayı unutmuşuz

İsim saymaya hacet yok.Siz ve onlar kendilerini zaten biliyor:)Şimdi bir de onları utandırmayalım dimi

Kabinenin tüm üyelerine şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum

SLM ve Muhabbetle...