Gönderen Konu: SELAMLAR  (Okunma sayısı 32046 defa)

Mehmet Yüksel

• Tam Üye
    • Arıcılık ile ilgili bilgi paylaşım sitesi.
Ynt: SELAMLAR
« Yanıtla #15 : 02 Ocak 2010, 14:02:26 »
Değerli arı dostları,
Forumda bildiğimiz bilmediğimiz her konu işlenecek,konular konuşulup
bilgilerimizi birbirimize aktarıp zenginleştireceğiz.Bu konuda hepinizin yardımına ihtiyacımız
olduğundan yazı hatalarını veya yanlış anlaşılma olduğunda forumda yazarak halledelim ben inanıyorumki daha verimli bilgi paylaşımı olacaktır.

Tavsiyeleriniz belirttiğiniz andan itibaren yönetim arasında değerleniyor,varsa tavsiyeleriniz
lütfen bizlere yazınız.

hepinize selamlar saygılar.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2010, 14:07:12 Gönderen: Mehmet Yüksel »

mehmet kodaş

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 06 Ocak 2010, 20:10:11 »
forumda gezerken online arıcılık kursu başlıgına raslamış ve  çok sevinmiştim şimdi o bölümü bulamıyorum kaldırıldımı başka bir başlık altındamı arıcılık kursu verilecek veya benmi yanış anımsıyorum. böyle bir bölümün olması benim gibi arıcılıga merak salıpta kurs alacak yer bulamayan kişiler için çok iyi olurdu.umarım forum yönetimi gerekeni yapar saygılar

Mehmet Yüksel

• Tam Üye
« Yanıtla #17 : 06 Ocak 2010, 21:41:09 »
Mehmet bey merhaba,
Online Arıcılık kursu bölümü duruyor,bizler vakit buldukca konu ekliyoruz umarım bütün arıcılığa yeni başlayan arkadaşlar için faydalı olur.

mehmet kodaş

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #18 : 07 Ocak 2010, 09:44:05 »
Teşekkür ederim kıymetli  forum yönetimi ben gözden kaçırmışım online arıcılık kursu bölümünü özellikle takip etmekteyim saygılar

ATOM

• Acemi Üye
  • *
    • ATOM ARICI HİLMİ
« Yanıtla #19 : 27 Ocak 2010, 22:33:50 »
     Sayın Ali Bey
     SaYIN Mehmet YÜKSEL Bey

Hergün forumumuzu (Benimsedigim için bu şekilde hitap da bulundum) takip etmekteyim bu forumu ''ARICILIK VE ANILAR'' veya ''ANILAR'' bölümü açılabilirmi (Arıcılıkta başımızdan geçen ilginç olayları ve hikayeleri aktarmak için) selamlar ve sevgiler.

Mehmet Yüksel

• Tam Üye
« Yanıtla #20 : 28 Ocak 2010, 15:50:16 »
Hilmi bey merhaba,
Forumda güzel vakit geçirmeniz için istediğiniz Arıcılık anılarınız katogerisi açıldı,
burada ilginç hatıralarınızı siz ve diğer arı dostlarını yazabilirsiniz,selamlar saygılar.  :)

ATOM

• Acemi Üye
  • *
    • ATOM ARICI HİLMİ
« Yanıtla #21 : 29 Ocak 2010, 02:17:21 »
Teşekkürler Mehmet Bey Selamlar