Gönderen Konu: Tanışma bölümü  (Okunma sayısı 390460 defa)

süleyman demirel

• Acemi Üye
  • *
Ynt: Tanışma bölümü
« Yanıtla #75 : 15 Şubat 2010, 18:19:45 »
Önceden zevkle blogunuzdan ızlıyordum sımdı ıse formunuza katılmak ayrı bır guzellık .Hayırlı olması ve bizleri bilgilendirmeniz dileğiyle çok tesekkürler.

süleyman demirel

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #76 : 24 Şubat 2010, 09:08:25 »
MERHABA ARICI DOSTLAR
I
ben yalovada arıcılık yapmaktayım bulunduğum yörede kestane balı ,sonrasında ayçiçek balı üretimi yapıyorum
Aynı zamanda marangozluk işide yapıyorum her çeşit kovan üretimi ve ayrıyetten çerçeve üretimi yapıyorum fazla bir kazanç gözetmeksizin arıcı arkadaşlarımıza ihtiyacı olan malzemeleri temin etmeye çalışıyorum
kovan yada çerçeve lazım olan arkadaşlarımız çekinmeden bilgi için bana ulaşabilirler telefonum 05353496809
kovan ve çerçevelerimi görmek isteyenler buradan bakabilirler

sayın yusuf bey merak etmeyin arada bir siyasetde yapıyoruz . ama  siyaset hiçde iyi yerlere gitmiyo onun için hayvancıklarla uğraşmaya çalışıyorum.
Ayrıca ismim gerçek yanlış anlaşılma olmasın önceden nickle giriyordum sorun olmuyodu forumun kurallarını öğrendim gerçek ismimi yazdım forumdan yasak aldım ama şimdi yeniden buraya dönebilmemin sevinci var.
askerde yeterince ismimden dayak yemiştim.başıma bir de bu tatlı anı olarak forumdan yasak almak oldu.
bu forumu kuranlardan allah razı olsun
yeni başlayanlarıbilgilendirmeniz apayrı bir güzellik.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2010, 09:16:53 Gönderen: süleyman demirel »

yusuf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : 24 Şubat 2010, 18:06:48 »
hoş geldiniz
benimki latife sn. demirelin arıcılık yapacak yaşta olmadığını herkes bilir

kovancılar

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #78 : 26 Şubat 2010, 09:27:39 »
selamun aleykum.daha önce bloglardan takip ettigim ali türk hocama açtıgı bu faydalı forum için teşekkür ederim..

yusufsalmaz

• Acemi Üye
  • *
  • Arı ve Arı Ürünleri Ne Büyük Bir Nimet.
« Yanıtla #79 : 13 Mart 2010, 19:48:13 »
tüm arıcılara hayırlı olmasını diler emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ederim. saygılar.

ercan elmas

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #80 : 24 Mart 2010, 09:03:53 »
Selamun aleykum,

Bloglardan izlediğim birçok değerli büyüğüm ve arkadaş ile bu forum üzerinden yazışarak interaktif bir şekilde bilgi alışverişinde bulunmak çok daha hızlı ve faydalı olacaktır.

Bu arada işin başındayım ben ve benim gibiler için çok daha yararlı olacak bir platform.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla,
« Son Düzenleme: 25 Mart 2010, 14:02:59 Gönderen: ercan elmas »
Hayırlı ve Bereketli Bir Hasat Yılı Geçirmemizi Dilerim

yusuf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : 24 Mart 2010, 17:34:18 »
Arapçada ı ve ü harfi yoktur selam verirken bunu dikkate alınız yani selamın diye bir kelime arapçada yoktur doğrusu selamun aleykum olmalıdır
ve aleykum selam foruma hoşgeldiniz

İ. HAKKI ÇALIK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #82 : 04 Nisan 2010, 20:58:27 »
arıcılığa yeni başlıyorum sizlerden birşeyler öğrenmek ve merak ettiğim konularda bilginizi almak,gerektiğindede fikirlerimi açıklamak için bu foruma üye oldum inşallah yararlı olur şimdiden tşkler.

miriliburak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 05 Nisan 2010, 12:01:57 »
ESSELAMUN ALEYKUM...

Bursanın Orhaneli ilçesinde iki kovanla bizde arıcılığa ilk adımı attık İNŞAALLAH devamı gelir ama Ali abinin konusunada yazdım çok tedirginim çünkü arılar acaip hırçınlar kovana dokunsam bi türlü dokunmasam bi türlü aldığım kişi geçen sene altlarına hiç dokunmamış petekler birbirine kaynamış vaziyette tabi hafif tıkırtı oldumu cümleten başıma toplanıyor cumartesi günü açtım maske olmasa halim nice olurdu düşünemiyorum.

Epey zamandır hayalimdi başladık Hz. ALLAH' ın izni ile sürekli olmasını umud ediyorum...

regal26

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #84 : 16 Nisan 2010, 00:14:36 »
Merhaba Balıkesirden herkese selamlar
gerçekten çok faydalı bir forum çok değerli bilgiler var kuranlara teşekkürler saygılar....

hobiaricilik

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #85 : 01 Mayıs 2010, 00:16:55 »
mrb
bu  gün için en acemi üye ve elbet acemi arıcı benim yanılmıyorsam  umarım  bu paylaşımlar  ve deneyimler bizleri bir yerlere getirir
slm ile

Halil

www.hobiaricilik.blogspot.com
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2010, 00:18:30 Gönderen: hobiaricilik »

hobiaricilik

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #86 : 01 Mayıs 2010, 22:18:49 »
bizim orda misafire hoşgeldiniz derler  , burada herkes kovan başında galiba  ;) kimse görmüyor.

Oğuzhan ÇAKIR

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #87 : 02 Mayıs 2010, 00:17:37 »
Aramıza hoşgeldiniz. Söylediğiniz gibi herkesin en yoğun zamanı. Şu an yorgunluktan gözlerim kayıyor. Ama siteye bakmaktan da kendimi alamıyorum. Arılıkta zaman yetmediği gibi eve de iş getirir olduk. Çoüu arkadaşın da benden farklı olmadığını görür gibiyim. Herkese kolay gelsin. Saygılar...

mehmet şahin

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #88 : 08 Mayıs 2010, 11:25:54 »
selamlar bu paylaşım formunun değerli yöneticileri ve bildiklerini burada paylaşan arıcı abiler,kardeşler öncelikle emeğinize ve ellerinize sağlık paylaşımlar çok güzel  ben mehmet şahin amasyalıyım ve amasyada imam olarak görev yapıyorum arıcılığa geçen sene başladım fakat bilmediğimizden yağmalama oldu o gün bu gün hep birşeyler öğrenme çabası içindeyim bu sene yine aldım sizin gibi tecrübeli arıcı  abilerimizden istifade edelim diye bu siteye üye oldum sağolsun yönetici abilerde bizleri aralarına kabul ettiler  şimdilik fazla kafanızı ağrıtmayım paylaşımların faydalı olması temennisiyle diyorum.

ünsal

• Yeni Üye
  • **
« Yanıtla #89 : 24 Mayıs 2010, 17:04:28 »
selam arkadaşlar. aranıza bugün katıldım bir kolonim var. sizlerden öğrendiklerimle bu işi öğrenecem. iyi bir sezon geçirmeniz dileği ile saygılar.