Gönderen Konu: Tanışma bölümü  (Okunma sayısı 390438 defa)

ahmet

• Acemi Üye
  • *
Ynt: Tanışma bölümü
« Yanıtla #45 : 30 Aralık 2009, 00:05:00 »
Bursadan selamar,
Aricilik formu hayirli ugurlu olsun.

yusuf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 31 Aralık 2009, 00:15:45 »
esselamu aleykum ...
vatana millete devlete vede tüm arıcılıkla uğraşanlara hayırlı olsun.Sayın site sahibi işlerinin arasına birde bu zor işi ekledi vay onun haline asıl zor işler şimdi başlıyor hazır siteleri yönetmek kolaydı şimdi görecez bakalım adminliği :)) gerçi profesyonel yardımcılarda var imdat deyince anında arkasında hazır kıta bekliyorlardır..
kolay gelsin diyor sadece izlemeye geçiyorum.....

yusuf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 31 Aralık 2009, 00:18:35 »
orjinal yusuf üye adını kaptım aslında ismim yusuf değil :)açık artırmayla satışa sunuyorum kim ne veriyor kaç kovan arı kaç teneke bal :P?? :)

zafer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 31 Aralık 2009, 00:28:22 »
KENDİSİ GERÇEK İSMİYLE ÜYE OLMAMIŞ ARI BAKANI DİYE ÜYE OLMUŞ MİLLETE GERÇEK ADINIZLA ÜYE OLUN DİYOR BU NE PERHİZ BU BAL TURŞUSU GERÇEK İSMİN YOKMU SAYIN ADMİN BİRAZ CİDDİYET LÜTVEN :P

Arı Bakanı

• Yönetici
  • Özel Üye
    • Ali Türk
« Yanıtla #49 : 31 Aralık 2009, 10:43:04 »
Zafer karseşim selamlar.
Ben isimlerinizle derken profile bakıldıgında yazarların kim oldugunun anlaşılması için buna önem veriyorum.

Çok ilginçtir, üye diyorki, atıyorum Kars'tayım  İp numarasını kontrol ediyorum Edirne çıkıyor. Hadi vilayet olarak tutmadı bölgesi bile çok farklı çıkıyor. Üye doğudayım diyorsa İp numarasını araştırdıgımda yer batıda çıkıyor. Bunları zaman içinde engelleyecegim.
Buna niçin önem veriyoruz derseniz. Kişi Forumda gerçek bilgi paylaşımı içinmi bulunuyor? yoksa art niyetlimi bilmemiz gerekiyor. Art niyetlileri işin başından beri uyarıyorum.

Kişinin amaçları bilgi paylaşımı ve halisse niye başka isimlerle forumda dolaşsın ki?
Arıcılık, arıyı yönetme sanatıdır... Siz arıyı yönetemez iseniz, arılar sizi yönetir...

Ali Türk

trakyalı senol

• Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 01 Ocak 2010, 20:55:55 »
Öcelikle türk arıcılığına hayırlı olsun İNŞALLAH türkiye arıcılığı bilgi paylaşımı ile dünyada birinci olur örnek alınacak ülke olarak görürüz art niyetli kişiler herzaman var onlar bilmeliki yaptıkları yapıcı değil yıkıcı olduklarının farkında değil yararlı olmalarını dilerim selamlar.

Ayhan Babacan

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #51 : 02 Ocak 2010, 20:17:32 »
saygılarımı sunuyorum çok güzel  olmuş biz arıcılar bilgi paylaşımı için gerekliydi
sağolsun ali abi düşünmüş ve steyi kurmuş  kendisine teşekür ederim

hasan doğan

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #52 : 03 Ocak 2010, 15:12:11 »
selamın aleyküm. Forum hayırlı olsun. Forumdan inşallah çok fayadalaacağımı umuyorum herkese teşekkür ederim.

GÜROL TİRYAKİ

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #53 : 04 Ocak 2010, 00:44:44 »
Selamün aleyküm arıcı dostlar.Arıcılık bilgi paylaşım formu tüm arıcılara hayırlı olsun.ALLAH utandırmasın.

hüseyin kabil

• Acemi Üye
  • *
    • www.huseyinkabil.blogspot.com
« Yanıtla #54 : 04 Ocak 2010, 18:17:29 »
Bu forumu sisteme ve bizlere kazandıran herkese teşekkür ederim allah razı olsun inşallah eksik bilgilerimizi forum sayesinde öğrenmeye çalışırız. hayırlı olsun
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2010, 19:08:29 Gönderen: Arı Bakanı »

polis mustafa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 04 Ocak 2010, 19:17:44 »
sitemiz tüm arıcı kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun ALLAH utandırmasın.

TUNCAY HADİSE

• Acemi Üye
  • *
    • gölbezli arıcılık
« Yanıtla #56 : 06 Ocak 2010, 17:10:53 »
ÇOK GÜZEL ÇOK GÜZEL.HAYIRLI OLSUN ALİ ABİ.
BİR DE YAZDIKLARIMIZI TEKRAR GÖREBİLSEK ACEMİLİK İŞTE :-[

DEĞERLİ DOSTLAR,
KOVANLARIMDAN BİRİSİ 3 HAFTADIR YAVRU SÖKMEKTE VE 10 GÜN ÖNCE KOVANI SON KEZ AÇTIĞIMDA ANA ARISINI BULAMADIM.KAPALI YAVRULARIN TAMAMIDA ERKEKTİ.AYRICA ARI MEVCUDU FUL 10 ÇITA İDİ ŞU AN 6 ÇITA KADAR VAR VE KOVAN ÖNÜ ÖLÜ ARI DOLU.
KOVANIN YALANCIYA KAÇTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
AYRICA BLOĞUMDA DAHA DETAYLI KONU ETTİM ORAYADA YORUM YAZABİLİRSİNİZ.
SELAM VE SAYGILAR.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2010, 18:22:47 Gönderen: Arı Bakanı »

Arı Bakanı

• Yönetici
  • Özel Üye
    • Ali Türk
« Yanıtla #57 : 06 Ocak 2010, 18:09:54 »
Tuncay sen bana devamlı ileti atıyorsun. Foruma yaz böyle, suç bende degil sende.
Son yazılanlara bakmak istersen, üyelerin sayısını bildiren sıranın alt tarafımda bir cümle var, en son iletileri göster diye, onu tıkla ve tüm yazılanlar sırayla en yeniden sona doğru gidebilirsin::)))

Daha forumunda işleri tam bitmedi, bir kaç ayar daha yapılması gerekiyor. Son yazılanların sitenin anasayfasına getirilmesi lazım. Sİteden direk foruma geçiş ve üye olmayı orayada eklememiz lazım.

Bende yaklaşık 1 senedir hiç forumlara girmiyordum ve bir çok şeyi unutmuşum.Yanlız degilsin yani

Kovandaki arılarıyın yavru sökmesi bal az oldugundan olabilir. Tüm yavrular erkek diyorsun kovan yalancıya kaçmış olabilir, anaarı varsa spermi bitmiş olabilir, çok varroa varsa yavruyu söker son olarakta yavruyu üşüttüğünde yavruları söküp atarlar. Bence bir an önce o kovanda anaarı kontrolü yapıp anası varsa öldür ve bir kovanla o arıları birleştir. Birleştireceğin kovandaki anaarıyıda 3-4 günlügüne kafese al ve arılar birbirleriyle kaynaştıklarında anaarıyı serbet bırak. Geçmiş olsun.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2010, 18:27:50 Gönderen: Arı Bakanı »
Arıcılık, arıyı yönetme sanatıdır... Siz arıyı yönetemez iseniz, arılar sizi yönetir...

Ali Türk

ARI

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #58 : 10 Ocak 2010, 00:54:27 »
 Merhaba, Forumun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim, Tüm arıcı arkadaşlar için  hayırlı olacağını düşünüyorum.

Konya'dan  Fatih Rıfkı Arı

frari80@hotmail.com

http://frari80.blogspot.com/
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2010, 00:56:56 Gönderen: Arı Fatih »

ALİ OSMAN ÇALIK

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #59 : 10 Ocak 2010, 17:55:09 »
MERHABALAR :D Bu arıcılık formu çok güzel ve isabetli oldu arıcılar arasındaki bilgi paylaşımı çok faydalı ve başarı getirecektir arıcılık bir hastalık bizde hastalar bol bol akynaşır bilgi balı üretiriz  ;D

arı bakanı var ise doktor var ise ben niye yokum dedim bende varımm yapana yaşatana teşekkürler ;)

Arıcılıga yaptıgı katkı ve paylaşımı tartışılmaz çok çok teşekkürler.

« Son Düzenleme: 10 Ocak 2010, 20:26:25 Gönderen: Arı Bakanı »