Gönderen Konu: Tanışma bölümü  (Okunma sayısı 348012 defa)

Şekerli

• Yeni Üye
  • **
    • ARICILIK İFLAH OLMAYAN BİR HASTALIKTIR
Ynt: Tanışma bölümü
« Yanıtla #135 : 02 Şubat 2011, 22:00:14 »
Uğur bey foruma hoş geldiniz!

Edirne'nin neresindesiniz?

uğur

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #136 : 03 Şubat 2011, 11:20:55 »
      Emrah bey , Ali bey hoşbulduk teşekkürler.

Ali bey ben Edirne'nin süloğlu ilçesinde arıcılık yapmaktayım.

Mehmet Yüksel

• Tam Üye
    • Arıcılık ile ilgili bilgi paylaşım sitesi.
« Yanıtla #137 : 03 Şubat 2011, 12:53:01 »
Uğur bey Foruma hoşgeldiniz.

MEHMET GÖKSEL

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #138 : 03 Şubat 2011, 22:20:33 »
ARKADAŞLAR HAZIR KONU AÇILMIŞKEN BENDE ARANIZA KATILDIĞIM İÇİN MUTLUYUM.

yusuf

• Ziyaretçi
« Yanıtla #139 : 03 Şubat 2011, 22:24:00 »
foruma yeni katılanlara hoşgeldiniz diyor ve paylaşımlarını bekliyoruz.

uğur

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #140 : 04 Şubat 2011, 10:49:03 »

Mehmet bey,  yusuf bey hoşbulduk.

Mehmet bey siz ve diğer forum yöneticilerinden (bloglarınızdan) çok şey öğrendik.Adeta arıcılıkta yeni bir çağ açtınız.Bir bir tabuları yıktınız.Sürekli aynı arıcılık kitaplarını okumaktan ezberlemiştik nerdeyse.Sizlerin sayesinde sürekli yeni yeni bilgiler öğrenmekteyiz.Türkiyenin arıcılığına vermiş olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı teşekkürler.

kamil

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #141 : 09 Şubat 2011, 01:19:36 »
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır yeni konu açmamıştım bu vesile ile tanışmış olayım Konya da amatör olarak uğraşıyorum site yönetimine ve emeği geçen herkesin işlerinde kolaylıklar dilerim..

Arı Bakanı

• Yönetici
  • Özel Üye
    • Ali Türk
« Yanıtla #142 : 10 Şubat 2011, 09:42:39 »
Özellikle yeni üyeler, bir konu veya yazı yazarken ilgili bölüme yazılarını yazmalarını istiyoruz. İlgili bölümlere yazılmayan yazıları bulmak zor olur, bunları yerine taşırken sorun oluyor. Dün üyelerimizden zekayi  tanışma bölümüne arıyla ilgili soru sormuş, Şekerli abimde cevaplamış. Bende konuyu soru cevap bölümüne güya taşıdım, derken konu bölünüp parçalandı. Ben forumu kullanma konusunda bir çok üyeden daha az bilgiye sahibim. Yani bazı şeyleri tam yapamıyorum. Kaş yaparken göz çıkartmak buna deniyor sanırım.
Arıcılık, arıyı yönetme sanatıdır... Siz arıyı yönetemez iseniz, arılar sizi yönetir...

Ali Türk

Telat YILDIZ

• Acemi Üye
  • *
  • YILDIZLAR ARICILIK
« Yanıtla #143 : 12 Şubat 2011, 15:15:30 »
Sayın yönetici ve üyeler Ben Ordu 65 doğumlu Üniversite işletme 2.sınıf terk olup baba mesleğim olan arıcılığa 2001 de 100 kovanla başladım.Gezginci arıcılık yapmakta olup İlkbahar  Erzurum Horasan a Sonbahar Ordu ya olmak şartı ile tek mevsim yapıyorum.Okullar kapanınca ailemle birlikte işimize devam ediyoruz.Doğu da  Elektirik ve şebeke suyumuz mevcut.Modern hayatın tüm gereklerini  yanımızda bulunduruyoruz. Ordu merkezde Arı ürünleri satış merkezimde kendi ürünlerimi satıyorum.Ayrıca sosyal yönden çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetici ve üyeolarak görev yapıyorum.Zaman oldukça sanal ortamı takip ediyorum.Bu forumdaki ilgililerin ilgisi beni mutlu ediyor.Bir çok konuyu buradan takip ediyorum.Tüm meslektaşlarıma bol kazançlı ve mutluluk dolu uzun yıllar temenni ediyorum. Saygılar
Balı Balcıdan Alın

Telat YILDIZ

• Acemi Üye
  • *
  • YILDIZLAR ARICILIK
« Yanıtla #144 : 12 Şubat 2011, 15:18:43 »
Şu an 250 civarı Karadeniz ırklı az miktarda da Karniyol ırklı ana arılı kovanım mevcut.Saygılar
Balı Balcıdan Alın

Şekerli

• Yeni Üye
  • **
    • ARICILIK İFLAH OLMAYAN BİR HASTALIKTIR
« Yanıtla #145 : 12 Şubat 2011, 22:45:22 »
Telat Bey, foruma hoş geldiniz.

safran55

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #146 : 12 Şubat 2011, 23:07:31 »
Öncelikle bütün arı ve arıcı dostlarına selamlar.İsmim Mehmet Ayhan aslen Safranboluluyum Sarıyar/Nallıhan/Ankara'da sarıyar barajında güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum.3 yıldır arılarla haşır neşir oluyorum.8 adet kafkas melezi arılı kovanım var,bu yıl çoğaltmayı düşündüm ve 40 adet kafkas melez arılı kovan siparişi verdim.Siteyi merak ve heycanla takip ediyorum.Tüm arı sevdalılarına bol bereketli bir sezon geçirmelerini Allah'tan diliyorum.

Mert

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #147 : 13 Şubat 2011, 20:28:36 »
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır siteyi takip ediyordum.Hatta üye olmaya da çalıştım fakat kendi adım yerine nick kullandıgım icin üye olamamışım bunu geç anladım.

Ben İstanbul da oturuyorum.Henüz hayatımda hiç arıcılık yapmadım. :-[ Köye dönüş hayalleri gibi arıcılık hayalleri kuruyorum.Sizlerin yazdıkları, detaylı anlatımlar vs ile kendimden geçiyorum.Hepinize farkında olmadıgınız bu iyiliğiniz için teşekkür ederim.

Arıcılık konusunda bilgim olmamasına rağmen ingilizce bilgim sayesinde diğer sitelerden çeviri yaparak yardımcı olabilirim sanırım.Bunun dışında çoğunlukla yazılanları takip edeceğim sanırım.

Siteye yeni giren ve uzun zamandır izleyen bir yabancı olarak şunu belirtmek isterim,

Birçoğunuz uzun zamandır arıcılık konusunda  kendi deneyimlerinizi yaşamış ve kendi sonuçlarınızı çıkarmış bireyler olduğunuz için alternatif fikirlere kapalı ve alıngan tavırlar sergiliyorsunuz.Bunu tartışmaların konularından bağımsız olarak yazıyorum.Çünkü konular hakkında bilgim yok.Arıcılığı bilmiyorum.

Bunu hoş bir gözlem olarak kabul edin ve yanlış anlamayın lütfen.

Sayenizde kendi kovanlarım olmasına cesaret edeceğim günlerin heyacanıyla hepinize tekrar selamlar gönderiyorum.

Reşattin Sancar

• Acemi Üye
  • *
« Yanıtla #148 : 14 Şubat 2011, 23:09:07 »
         Saygı değer arıcı dostlar; Böyle mubarek bir gecede, hayatıma yön verecek,  çalışma hayatıma ışık tutacak  bir çalışma grubun içine katılmanın sevincini paylaşırken hepinizin MEVLUT KANDİLİMİZİ kutlar hayırlı sezonlar dilerim. ALİ TÜRK BEYİ  internetten izleyerek kendisile tanışmaya karar verip 14-02-2011 günü makamında zıyaret etme fırsatını buldum. Mesleğine hakimiyetiyle insanlara yardımcı olma aşkı ve şevki çok sevdiğim arıcılıga heves ve hevesatımı kat kat artırdı. Bu konuda hiç bir müşkülümün altıda kalmayacagıma inandm. Ali Bey ve diğer arkadaşların tecrübelerınden faydalanarak çıraklık, kalfalık ve ustalıga gelerek insanların en hayırlısı insanlara yardımcı olanlardan olmayı kendisine görev yapan biri olmak istiyorum.SELAMLAR.

Telat YILDIZ

• Acemi Üye
  • *
  • YILDIZLAR ARICILIK
« Yanıtla #149 : 15 Şubat 2011, 11:58:47 »
Sn.Reşattin bey foruma hoşgeldiniz dileklerimi sunar  çok değerli insan ve fikirlerle tanışacağınızı belirtereksaygılar sunarım.
Balı Balcıdan Alın