Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır siteyi takip ediyordum.Hatta üye olmaya da çalıştım fakat kendi adım yerine nick kullandıgım icin üye olamamışım bunu geç anladım.
Ben İstanbul da oturuyorum.Henüz hayatımda hiç arıcılık yapmadım.

Köye dönüş hayalleri gibi arıcılık hayalleri kuruyorum.Sizlerin yazdıkları, detaylı anlatımlar vs ile kendimden geçiyorum.Hepinize farkında olmadıgınız bu iyiliğiniz için teşekkür ederim.
Arıcılık konusunda bilgim olmamasına rağmen ingilizce bilgim sayesinde diğer sitelerden çeviri yaparak yardımcı olabilirim sanırım.Bunun dışında çoğunlukla yazılanları takip edeceğim sanırım.
Siteye yeni giren ve uzun zamandır izleyen bir yabancı olarak şunu belirtmek isterim,
Birçoğunuz uzun zamandır arıcılık konusunda kendi deneyimlerinizi yaşamış ve kendi sonuçlarınızı çıkarmış bireyler olduğunuz için alternatif fikirlere kapalı ve alıngan tavırlar sergiliyorsunuz.Bunu tartışmaların konularından bağımsız olarak yazıyorum.Çünkü konular hakkında bilgim yok.Arıcılığı bilmiyorum.
Bunu hoş bir gözlem olarak kabul edin ve yanlış anlamayın lütfen.
Sayenizde kendi kovanlarım olmasına cesaret edeceğim günlerin heyacanıyla hepinize tekrar selamlar gönderiyorum.