Forum kurulduğundan beri izliyorum.
Forumda yazanlar bize bloklarından tecrübelerini aktaranlar ağabeylerimiz hepsine buradan ayrı ayrı sağılarımı sunarım.
Yazarların büyük bölümünün yazdıkları ezber ettim.
Burada daha geniş bir arıcı ailesi var.
Bende aranıza olmaktan gurur duyarım.
Saygılar.
Muhteşem bey cevabınızdaki uslubu begenmedim.Hobiciyim diyenleri küçümsüyorsunuz.Sorumda ne var.Ben bu işe yeni başladım ne yapacagımı bilmiyorum.banane zengin fakirden.Benim mıntıkamda başka arıyok yağmalasınlar.Kovangirişlerini azaltmıyorum. Dogru bilgi verin lütfen.
Sn köylü arıcı. Haklısın daraltma muslukları sonuna kadar aç, Muhteşem abide dediğin gibi uslup bozuk ve hobicileri küçük görmüş sen acilen arı sayını 200 hatta 300 e çıkar hobicilikden kurtul.
Köylü arıcı;
Öncelikle sen kendi uslunu bir gözden geçir. Sorunun birisini çözüyorum derken birisi tekrar karşıma çıkıyor.
Karşındakiler sana bilgi vermeye mecbur kişilerde değiller.
İleti geçmişine baktım bir iletin var ve diyorsun ki buradaki kişiler arıcılık yapıyor, evet forum yönetimi tamamen arıcılardan oluşmakta, birilerine yol gösterirken şu kitapta şöyleydi, literatür de böyleydi demezler, yaşadıkları tecrübeleri aktarmak isterler. Forum yönetiminin bloklarını incele, bir çok soruna zaten orada cevap vardır. Armut piş ağzıma düş diye bekleme.
Köylüarıcı, Önceki iletini yeniden oku ve şimdi yazdıklarınla birde karşılaştır.
Arıgülü;
Bu konuyla sizin ne alakanız vardı, işi sulandırmaya kalkıyorsunuz onu anlayamadım.
Durup dururken birde üslup çıktı.
Ben bile forumda yazarken istediğim gibi yazılar yazamıyorum. Blogumda daha özgürüm.
Onun için yeniden uyarıda bulunuyorum, lütfen ciddi olalım.