Doğal Arı ürünleri > Propolis
propolis ekstraktı,porpolis çözeltisi, propolisi nasıl çözeriz ?
hayreddin hoca:
Dr muhteşem turunç abi, doğa ve doğal ürünler hakkındaki ilginizi hayranlıkla izlemekteyim. Allah sizden razı olsun. Bir bilim insanı olarak şu propolisin ev şartlarında ekstrakt yapılması hakkında bizleri bilgilendirebilirseniz veya bilgiye yönlendirirseniz duacınız olacağım. Selamlar.
Şekerli:
--- Alıntı yapılan: hayreddin hoca - 12 Mart 2011, 17:05:39 ---Dr muhteşem turunç abi, doğa ve doğal ürünler hakkındaki ilginizi hayranlıkla izlemekteyim. Allah sizden razı olsun. Bir bilim insanı olarak şu propolisin ev şartlarında ekstrakt yapılması hakkında bizleri bilgilendirebilirseniz veya bilgiye yönlendirirseniz duacınız olacağım. Selamlar.
--- Alıntı sonu ---
Hatırladığım kadarı ile Mehmet Yüksel kardeşimin bu konuda çalışmaları vardı, blogunda paylaşmıştı burada da paylaşırsa ne güzel olur... ;D
Dr. Muhteşem Turunç:
Evveli seneler Ali Türk ün Gebzedeki arıları propolis olarak yakındaki boya fabrikasından boya taşıyorlardı. :o En güzel ekstrakt onlardan olur kanısındayım. ::) Sarı yeşil fosforlu renklerdeydi. Acayip etkili çok kısa sürede kanserojenik etki yapar :-[ Sağlıcakla kalın.
Turan15:
Sayın Muhteşem bey; Sizin ve tüm sağlık çalışanların Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,
Propolis eksraktı için benim anladığım kadarıyla sanayi kuruluşlarının yakınlarına arı koymamak gerekiyor demekki, artı asvalt tan dahi arıların propolis topladıklarını biliyorum, konuyla ilgili olan arkadaşlar daha detaylı açıklama yaparlarsa konunun anlaşılacağı düşüncesindeyim.
hayreddin hoca:
propolis hakkında beni aydınlatan arkadaşlara teşekkür ederim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git