ilker bey aramıza hoşgeldiniz.
arıcılık çok zevkli ve bi o kadarda meşakatli bir iş.
kendi balınızı yemenin hazzı hiç bişeye değişilmez.
içinize sine sine gönül rahatlığıyla doğal bir bal yemek ürettiminde katkınız olan balı yemek ayırı bir lezzet.
sorularınızın cevabı formumuzda mevcut.
ancak bir kaç tavsiye vermek isterim.
mart sonu yada bölgenize göre nisanda bir kovan arı edinin bir iki kovanda boş kovanınız olsun. Gerekli ekipmanlar, maske , körük , eldiven ham petek tel gibi malzemeleri edinin.
arıcılıkla ilgili bir veye birkaç kitap okuyun ve internette de bir sürü döküman var.
ve en önemlisi bu işi bilen samimi biriyle usta bi arıcıyla arkadaşlık edin ondan size yardımcı olmasını isteyin.
birlikte usta arıcının arıbakımlarına katılın birlikte kendi arınıza bakın onun tavsiyelerine kulak verin.
gerisi zamanla gelecektir. Asla acele etmeyin sabırla bir çok şeyi öğreneceksiniz. sormaktan danışmaktan çekinmeyin.
sora sora, yapa yapa, bu işi kısa zamanda öğreneceksiniz. çok arı çok bal demek değildir. bakımlarınızı not alın ne yapıp ettiğnizi iyi takip edin. ilaçlamaları doğal
yolardan zararsız maddelerle yapın ki yediğiniz yada satacağınız bal içinize sinsin.
şimdiden hayırlı olsun.
Tekrar Aramıza hoşgeldiniz...