sayın ali türk: foruma bir yazı yazdım, sorular sordum siz benim sorularıma cevap vermeyip öz geçmişimi irdelemişsiniz. ben 3-5 tane arısı olan bu işi hobi olarak yapapmaya çalışan,köyü doğayı seven emekli,esnaf bir kişiyim.5ad arı alıyorum seneye ölüyor.sonra tekrar alıyorum tekrar ölüyor.haftada bir gün beni yaylaya götürüyor ya o bana yetiyor.ben böyle arıcıyım. eğer kabul buyurursan.daha profesyonel olamadık olmayıda düşünmüyorum.bu zamana kadar 29 kg kestane balı, 24 kg da çiçek balı aldım hepsi bu kadar.bir ilçe düşünün kafkas arısından başka arının ismini bilmezken şu anda en az on belkide daha fazla kişi karniyol arısı alalım diye benim yanıma geliyorlar.ben ne yapıyorum: akşama kadar internetten arıcılık öğrenmeye çalışıyorum.internet sitelerinde karniyolcular ile olmayanlar şeklinde iki site var olmayanlar daha fazla olduğu için sende bu hırslanma,sinirlenme, gerilme şeklinde dışa vuruyor.size sorduğum sorularda bu dışa vurumları sezinliyorum. hatta emraha sorduğumda beni teyit edercesine cevap verdi. senin başkalarıyla sorunun varsa o beni ilgilendirmez.beni ilgilendiren sorulara ada-bı muhaşeret kuralları çerçevesinde cevap verilmesidir.ben ayrıca böyle konuşmayada pek alışık birisi değilim.yazınızı sabah okudum şu saate kadarda düşündüm böyle bir cevap yazmayı uygun gördüm.sizinle kafamızın pek uyacağını zannetmiyorum. en iyisi bu gece benim üyeliğimi iptal edin .yada nasıl edileceğini yazın ben ederim.