sayın Mehmet YÜKSEL bey selamlar
Bigileriniz için teşekkürler, küçüklükten beri arılara karşı merakım olmuştur fakat kovanım yoktu sonunda oda oldu, başladım internette arıcılık ile ilgili yazılar okumaya, karşıma Mehmet YÜKSEL, Ali TÜRK ve diyer arıcı arkadaşlar cıktı bunlar diyer arıcılar gibi değilerdi, farklı şeylerden bahsediyor, iki katlı kışlatma ,seksenbin nüfüslu arı kolenisi , bahar balı , telli tabanlı kovanlar, invert şuruplardan, asitlerden bahsediyorlar anlatıklarıda mantıklı akla yatıyor, arıcılara sordum veterinerlere sordum haberleri bile yok , başladım 15 kovanım vardı bunlardan ikitanesini kendi imkanımla telli tabanlı yapmaya yaptımda kolay olduda, kıştanda çıktılar rutubet falan yok ilk işim tüm kovanları telli tabanlı yaptım arılar rahat etti, ırkları nedir bilmiyorum fakat uslular yaramazlık yapmıyorlar ileride karniyol düşünüyorum inşallah oda olur, şimdilik bunlarlan idare edelim bakalım.
Mehmet bey,gözlemlerim , telli taban kovanın altından bakınca dedğiniz gibi arılar tele kadar halı gibi oluyorlar, arılar havasızmı kalıyor , üşüyormu bilemedim yazdıklarınız bana uyuyor işin acemesi olunca hatalar yapıyoruz sizlerin sayesindede doğru yolu buluyoruz size ve sizin gibi iyi niyetli tüm arıcı arkadaş ve abilerimden ALLAH RAZI OLZUN