Enzim ile ilgili olarak bu bilgiyi buldum.
Bu durumda sitrik asit ve tartarla yapılan invert işlemi enzimle yapılan invert gibi yarar sağlamadığı ortaya çıkıyor ?
Not: Hakan bey bu konuya verecegimiz cevaplar, link olduğunda başımıza ağrıtır. Çünkü karşında bir ürün olacak ve bu ürünü överseniz reklam yererseniz başınıza bela.
Ayrıca bu bilgi yeni degil, Ali Şekerli'nin tercüme ettirdiği makalede zaten enzimle invert yapımı var ve zor bir işlem.
Zamanında tercümeyi buraya kopyalamadım, şu an bloga erişemiyorum.
Tartar kramasıyla yapılanı en kolay olanı.
Ayrıca benim bu zararlı denilen invert şuruba verilecek cevaplarım hazır, bir kış boyu kütük besledim, bir kış boyu karakovan besledim, bir kış boyuda damacana besledim, peki bu tartarla yapılan invert şurubun zararı nerde kaldı.
Biz enzim degil, tartar kremasını öneriyoruz.
Vermiş oldugunuz linki kaldırdım.