Arıcılık Bilgi Paylaşım Forumu

Sağlık Köşesi => Online İlk Yardım Eğitimi => : nevzatkayacık 28 October 2014, 21:21:21

: ARILIKTA BULUNMASI GEREKEN İLKYARDIM MALZEMELERİ
: nevzatkayacık 28 October 2014, 21:21:21
3 kovan arı ile Uşak'ta amatörce arıcılık yapmaktayım.
Eşim arı sokmasına karşı çok duyarlı.Bir ay içinde 2 kez hastaneye götürdüm.Avil krem fayda etmiyor.Hastanede serum takıyorlar.Serumun içine AVİL ampul koyuyorlarmış.Serum tuzlu su.
1-Acil durumlar için arıların bulunduğu yerde hangi ilaçları bulundurmamız gerekli acaba?
2-2,25 yakın gözlüğü takıyorum.Yeni yavruları maske arkasından görmekte zorlanıyorum.Sayın Dr.Turunç nasıl bir büyüteç gözlük aldı acaba? Kaç kere büyütüyor.Kullanışlı mı?Maske arkasından kullanılabilinir mi?Marka,model, nereden alındı, fiyatı nedir, iletişim bilgileri nedir bilgi alabilir miyim?
Gözlükçüden 5 derece gözlük yaptırdım.İnsanın başı dönüyor.Olmadı.
gittigidiyor.com sitesinde 20x büyüteç gözlükler var ancak haklarında hiç bir yorum yok.Sayın Turunç ve diğer arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kışa giriyoruz.Sağlıklı arılar ve bol kazanç diliyorum.
: Ynt: ARILIKTA BULUNMASI GEREKEN İLKYARDIM MALZEMELERİ
: Dr. Muhteşem Turunç 29 October 2014, 20:01:34
Nevzat bey bende 2,5 yakın gözlük kullanıyorum ancak yumurtaları bu gözlükle görüyorum. Bence bir göz dr una gidin. Ben larva transferi ve diğer hasas görme işlerimde alttaki büyüteci kullanıyorum çokda memnunum. Üstteki resimde olanlarda enteresan geldi bana. Güner Kayral beyin sitesinde var ve kargoyla yolluyor bu gözlüklerden diye aklımda kalmış.

Eşiniz için ilk önerim onu arılığa götürmeyin. Zaman geçtikçe reaksıon gelişim hızı artacaktır. Avil tablet vs bir ilaç bulundurun böyle bir durumda içirip yola çıkarsanız zaman kazanırsınız diyebilirim. Geçmiş olsun.
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.